Ποιοι είμαστε..;

Σχόλια, προτάσεις και ατελείωτο καντήλing στους φίλτατους Διαχειριστές.

Συντονιστές: AlexandraDC, markelos, constant

Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Δημοσιεύσεις: 2299
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 01, 2006 7:33 am
Real Name: Κώτσος Φίλ
Gender: Male
Τοποθεσία: Μπροστά στην οθόνη

Ποιοι είμαστε..;

Δημοσίευση από drcypher »

Στο παρόν θα υπάρχει (μέχρι) ένα post από κάθε χρήστη που θέλει να πει δημοσίως δυο λογάκια για τον εαυτό του. Παρακαλώ να αποφεύγετε τις συζητήσεις, καθώς θα σβήνονται ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Δημοσιεύσεις: 2299
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 01, 2006 7:33 am
Real Name: Κώτσος Φίλ
Gender: Male
Τοποθεσία: Μπροστά στην οθόνη

Δημοσίευση από drcypher »

Μ' αυτά και μ' αυτά νιώθω την ανάγκη να ξανασυστηθώ (άλλωστε τελευταία φορά το έκανα πριν από 2 χρόνια και έχουν αλλάξει πολλά).

Είμαι ο Φίλιος (επώνυμο) Κων/νος (προφέρεται "Κων slash νος"). Τυπικά είμαι στο 5ο έτος της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. (η εγγραφή μου προς το παρόν εκκρεμεί λόγω καταλήψεων και προσωπικών παραλείψεων). Δηλώνω Φυσικός Εφαρμογών χωρίς να γελάω, αλλά μέσα μου ξέρω ότι κοροϊδεύω. Νιώθω ευνοϊκά που μεγάλωσα σε μια χώρα στην οποία είσαι ό,τι δηλώσεις. Τουλάχιστον όσο δεν ακούω τις προκλητικές δηλώσεις άλλων.

Τους τελευταίους 20 μήνες βιώνω και επιβεβαιώνω την κατά τα άλλα εξυπναδίστικη κλισέ ακρότητα ότι η πραγματικότητα είναι ο τρόπος να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα χωρίς την επίδραση αλκοόλ. Αποφατικά πάντα, καθώς εκ προιμίου πλέον τελώ υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τείνω να αναδείξω τα χέρια ως τα πλέον χρήσιμα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού. Χωρίς παρεξήγηση κατά κανόνα βρίσκονται πάνω σε ένα πληκτρολόγιο, παρόλα αυτά η προσπάθεια επίτευξης δεξιοτεχνίας μόλις άρχισε.

Προσπαθώ να μάθω το δεξί να κρατάει την πένα και τον ρυθμό, το αριστερό να βγάζει καθαρές νότες χωρίς φάλτσα, αλλά δεν τα καταφέρνω. Σε καταστάσεις απόγνωσης (όχι πολύ σπάνια για να είμαι ειλικρινής) προσπαθώ να ισορροπήσω ως άλλος αυτοσχέδιος ζυγός ένα ποτήρι Johnie Walker με δυο παγάκια στο δεξί και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο αριστερό.

Η αναλλοιώτητα κάτα από μετασχηματισμούς αντιμετάθεσης των ποτηριών (ή των χεριών σε μεγάλα κέφια) είναι κάθε άλλο παρά τετριμμένη, αρκεί να συνοδεύεται από ανάλογη εναλλαγή ακουσμάτων στα αντίστοιχα αυτιά με μελωδίες και στίχους πριν (κρασί) και μετά (ουίσκι) το '80 (η ιστορική γραμμή αποδίδεται σε έναν τρίχορδο παιδικό φίλο).

Το τσιγάρο στηρίζεται άνετα στα χείλη ή στο τασάκι. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι τσέπες που διεκδικούν κάποιο χρόνο από τα χέρια, μην τα φορτώνουμε με τόσες υποχρεώσεις... (όποιος κάνει ειρωνικό αυνανιστικό αστειάκι θα φάει κλωτσά, κι αυτό είναι δέσμευση)

Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη συντήρηση του portal αυτού του site (εις βάρος του προσωπικού μου site το οποίο ακόμα κι αν είχε να προσφέρει κάτι είναι μήνες παραμελημένο). Αποτέλεσμα είναι πολλές φορές να καταφέρνω να στήνω νευροφθόρες ηλεκτρονικές παγίδες σε ανθρώπους που με πιστεύουν, και μάλιστα εν αγνοία μου... δηλαδή χωρίς καν να είμαι σε θέση να αντλήσω την σαδιστική, βρώμικη ηδονή που δικαιωματικά μου αναλογεί. Ζητώ κατανόηση και συγχώρεση, όχι από ειλικρίνεια, αλλά από κουτοπονηριά και διπλωματία.

Ζω με την ακλόνητη πεποίθηση ότι η θερμοδυναμική έχει αστοχήσει στις πρώτες αρχές της: τα πράγματα κινούνται από το αστείο στο γελοίο, και αυτό εφαρμόζεται σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας (από την επιστήμη μέχρι την πολιτική).

Δηλώνω εκστατικός παρατηρητής του Γήινου μικρόκοσμου στον οποίο καταδικαστήκαμε όλοι να συνυπάρχουμε, ποντάρω στις βίαιες και απρόβλεπτες αλλαγές διάθεσης, το μόνο πήδημα που καταδικάζω είναι το λογικό άλμα, σκέφτομαι άρα γελάω, κρεπαλίζομαι άρα υπάρχω...

Χαιρετώ.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
pao132003
Δημοσιεύσεις: 1905
Εγγραφή: Παρ Νοέμ 03, 2006 10:06 am
Real Name: Γιάννης
Gender: Male
Τοποθεσία: Αθήνα(ως επί το πλείστον)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Στο άλλο forum με είχατε μάθει ως pao132003. Ίσως να καταλάβατε ότι είμαι εγώ πάλι!

Δε θέλω να περιγράψω τον εαυτό μου(δεν είμαστε σε γραφείο συνοικεσίων), αλλά να πω κάτι που ταιριάζει εδώ! Ελπίζω να διαβαστεί από όλους: Αγαπημένη μου ομάδα είναι ο Παναργειακός. Το username αυτό υπάρχει για ιστορικούς λόγους, μιας και το χρησιμοποιώ από πολύ μικρός! Η συμπάθεια προς τον Παναθηναϊκό παραμένει, αλλά σκοπεύω να ξανασχοληθώ σοβαρά, όταν καλυτερέψουν τα πράγματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Προς το παρόν, ζήτω το περιφερειακό πρωτάθλημα!

Άσχετο(καλό είναι να το γνωρίζετε όμως): Μισώ όλο τον κόσμο μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pao132003 την Πέμ Νοέμ 09, 2006 2:28 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
O_Xamenos
Δημοσιεύσεις: 1269
Εγγραφή: Παρ Νοέμ 03, 2006 5:36 pm
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Gender: Male
Facebook ID: 682417817
Τοποθεσία: Πλανητης Γη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

Ονομαζομαι Δαλαμαγκας Κωνσταντινος, αλλα μπορεις να με φωναζεις Κωσταντη,Κωστα,Κωστη ή πιο απλα χαμενο ή σαληγκαρι{παντα με Η (που γραφεται ηττα και οχι ητα)}ή dude, the dudest, his dudeness ή el duderino.
Σου δινω το δικαιωμα να λες ο,τι θελεις για εμενα αρκει να προφερεις το ονομα μου σωστα!

Στον ελευθερο μου χρονο παιζω με τις τριχες στον αφαλο μου ή κανω πραγματα τα οποια δεν πρεπει κανενα παιδι να τα κανει σπιτι του, ακομα και με την επιβλεψη των γονιων του.

Παντα να ξερεις οτι ο χαμενος τα παιρνει ολα.Αυτο δεν πρεπει να σε αγχωνει γιατι δεν εχει την προθεση να σε βλαψει (και πως γινεται; ενα σαληγκαρι ειναι, ενα καβουκι εχει μονο να προστατευτει απο τον κοσμο).

Θα μπορουσα να κοιμαμαι με τις ωρες...οταν δεν κοιμαμαι σημενει πως ειμαι ξυπνιος αρα καμια ταινια θα βλεπω ή θα διαβαζω κανενα βιβλιαρακι, ολες τις αλλες στιγμες κοιμαμαι...

Ενα τελευταιο πραγμα που εσκασε στην ζωη μου και την εκανε πιο φωτεινη, σαν το πυροτεχνημα στον σκοτεινο ουρανο, ειναι το γεγονος οτι εχω εναν μαθητευομενο: τον skywalker, οπου ειμαι σιγουρος πως καποτε θα γινει καλυτερος απο εμενα.

Για την ΣΕΜΦΕ μην με ρωτησετε, εγω ηθοποιος θελω να γινω, ο κουτος νομιζα καποτε πως τα μαθηματικα ειναι σαν το σουντοκου.


Γεια μααααας

ΥΓ. Αποφοιτησα απο το 7ο Ενιαιο Λυκειο Καλλιθεας το σωτηριον ετος 2004
ΥΓ2. Μπορειτε να βρειτε λοιπες ασυναρτισιες μου στο http://www.xamenos.wordpress.com :P
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Δημοσιεύσεις: 3246
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 05, 2006 3:26 pm
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Χαιρετώ!
Εγώ είμαι η 2ετής Κλάρα, και το γένος μου είναι αντίθετο απ'αυτό του nick μου.
FAQ: Από πού βγαίνει το "Κλάρα"?
Εντάξει, πλακίτσα.

Ακούω κυρίως ξένη μουσική και μερικά από τα συγκροτήματα που απολαμβάνω είναι Tool, Rage Against the Machine, Queens of the Stone Age, Alice in Chains, Doors, Pink Floyd, Perect Circle, Red Hot Chilly Peppers... και πάει λέγοντας...

Θέλω κάποτε να πάω erasmus στην Αυστρία (αν γίνεται. Δεν το'χω ψάξει καθόλου το θεμα). Και το πιθανότερο είναι, του χρόνου, να επιλέξω κατεύθυνση Μαθηματικού.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Δημοσιεύσεις: 743
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 05, 2006 4:00 pm
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
Gender: Male
Τοποθεσία: τριτο συννεφο στο βαθος

Δημοσίευση από Skliraios »

Εγω ειμαι ο επιφανης και ευγενικης καταγωγης Skliraios το nickname μου προερχεται απο τον τοπο καταγωγης μου,Σκληρου Μεσσηνιας 890 υψομετρο στις ριζες των βουνων κατσικόποδα,πυργάκι,ράχη μουζάκι,γκούρα και ζάλη,διπλα στην θερινη κατοικια του Διος το ορος Λυκαιο,και διπλα στο ναο του ζωοδοτη, φωτοδοτη ,ακερσεκομη ,φοιβου Επικουρειου Απολλωνα και βρισκεται στην περιοχη της αρχαιας φυγαλειας και ανοικει στο δημο Ειρας.αυτα για το nickname μου,κατα τα αλλα θελω να λεγομαι φοιτητης σεμφε, θελω να πιστευω οτι ειμαι στο 3ο(κατευθυνση φυσικου) ετος και ειμαι φιλοσοφος!!!!!ακουω απο μικρος και βλεπω με τα ματια μου λεγομαι Κωστας και ειμαι πολυ περηφανος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skliraios την Κυρ Νοέμ 12, 2006 4:11 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.



Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Neo
Δημοσιεύσεις: 633
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 01, 2006 2:46 pm
Real Name: Thomas Anderson
Gender: Male
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος!!!

Δημοσίευση από Neo »

Λέγομαι Μιχάλης Καλογεράκης και είχα την τύχη (ή την ατυχία) να περάσω σε αυτή τη ρημαδοσχολή πριν από 5 χρόνια. Τα τελευταία 3 χρόνια έχω κάψει τον εγκέφαλό μου με το να ασχολούμαι με πράγματα που όπως αποδείχτηκε δεν έχει κανένα νόημα να ασχολείται κανείς. Αλλά και τα άλλα 2 κάπως με τον ίδιο τρόπο τα έχασα... Δεν ξέρω τι θέλώ, έχω τάσεις φυγής, είμαι οξύθυμος και όπως λέει κι ένας καλός φίλος:

"Δύο άνθρωποι πέρασαν τη ζωή τους μετρώντας πίεση. Αυτός εδώ ο τραμπούκος και ο Torriccelli".

Οι γιατροί όμως έχουν αποδείξει ότι είμαι υποτασικός, οπότε καλά κάνω και ανεβάζω πίεση. Έτσι, για να έρχομαι στα ίσα μου...

Σήμερα ξύπνησα, ήπια τον καφέ μου, κάπνισα μισό πακέτο και είπα να κάτσω να καθαρίσω τον υπολογιστή μου. Μέχρι και το τελευταίο κομμάτι σκόνης έφυγε και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνω ότι λειτουργεί μια χαρά, οπότε λέω να κάτσω να οργανώσω λίγο το σκληρό μου που θυμίζει σκόρπια διαδήλωση εδώ και καιρό. Φοβάμαι ότι αν πάθω αμνησία δεν θα θυμάμαι που έχω κάποια σημαντικά πράγματα. Τώρα πάλι που το ξανασκέφτομαι, ίσως να ήταν καλύτερο να γράψω οδηγίες χρήσης του υπολογιστή μου...

Προσπάθησα να κάνω αλλαγές στο δωμάτιό μου, αλλά δυστυχώς το κεφάλι μου δεν έχει συνέλθει εντελώς από το σοκ των 3 τελευταίων ετών. Έτσι περιορίστηκα στο να βγάλω όλα τα πράγματα στο μπαλκόνι, κι αφού έγιναν κασάτα τα έβαλα ξανά μέσα, επειδή θυμήθηκα ότι δεν είχα καθαρίσει το μπαλκόνι. Αφηρημάδα το λένε μερικοί...  

Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανακάνω αυτό μέχρι να πάρω πτυχίο και  αναγκαστικά να γυρίσω στο Ρέθυμνο. Όμως, ξέρω ότι για μένα τουλάχιστον, αυτό το πράγμα που έκανα σήμερα μου έδειξε ότι υπάρχουν πολλά και σημαντικότερα πράγματα από όσα ασχολιόμουν μέχρι σήμερα στον ελεύθερο χρόνο μου. Κοίταξα για λίγο μια φορά τον εαυτό μου και μου άρεσε. Από δω κι εμπρός λοιπόν θα συνεχίσω να κοιτάζω τον εαυτό μου και ίσως αν τον προσέξω να κάνω τον κόσμο ελάχιστα καλύτερο. Θα είμαι ικανοποιημένος. Τουλάχιστον, αν δεν τα καταφέρω δεν θα μου φταίει κανένας άλλος ;)

Οι υπόλοιποι που κοίταζα μέχρι τώρα στη συντριπτική πλειοψηφία τους δεν άξιζαν ούτε καν να τους κοιτάξω. Ο άνθρωπος όμως ζει όσο θέτει κάποιους στόχους. Σαν τη γνωστή κρητική ιστορία με το βοσκάκι που ονειρευόταν μια ζωή να πάει στο Ηράκλειο για μια φορά στη ζωή του και όταν έφτασε στη Χανιόπορτα γύρισε πίσω...

"Κι άμα μπω μέσα, μετά ήντα θα βλέπω στον ύπνο μου;"... Κι ίσως να έχει δίκιο.

Όνειρα έχω να δω καιρό, προσπαθώ όμως να ξεκλέβω στη διάρκεια της μέρας και να φαντάζομαι πώς θα ήταν όλα τώρα αν είχα κάνει διαφορετικές επιλογές. Ξέρετε κάτι;

Καλά έκανα και έκανα ό,τι έκανα. Η ζωή συνεχίζεται και έτσι θα μαζέψουμε άλλη μια φορά οι παππούδες τα κομμάτια μας και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε στο νέο μας σπίτι αυτό που προσπαθούσαμε να δούμε τόσον καιρό.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στον drcypher για όλα όσα έχει κάνει εδώ και 5 χρόνια για όλους μας, να του ζητήσω συγνώμη που δεν μπορούσα να βοηθήσω καθόλου στο όλο εγχείρημα και να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή δύναμη. Σ' ευχαριστούμε Φίλ(ι)ε...

Κατά τα άλλα, στον ελάχιστο πλέον ελεύθερο χρόνο μου, προσπαθώ να προσέχω τη γυναίκα μου, να μάθω μπουζούκι, να συμφιλιωθώ με την τεχνολογία και να κοιμάμαι... Το τελευταίο όπως είπα δεν πετυχαίνει πάντα πλέον, γι' αυτό αποφάσισα να κοιμάμαι μια φορά στις 2 μέρες εδώ και κάποιο καιρό.

Δε με νοιάζει αν είναι καλό, αλλά τουλάχιστον μόλις πέσω στο κρεββάτι  με παίρνει ο ύπνος και ησυχάζω.

Καλή διαμονή, καλά μυαλά και μη μασάτε. Οι μπόρες περνάνε ΠΑΝΤΑ!
Άβαταρ μέλους
Rusty
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 15, 2006 8:34 pm
Real Name: Vasilis
Gender: Male
Τοποθεσία: my room.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Rusty »

Geia sas
M lene Vasili i alliws Rusty [oti sas volevei] kai eimai sto 2o etos tis SEMFE. Den kserw an einai tyxi i atyxia pou vriskomai se auti ti sxolh..oi apopseis diistantai. Alloi lene nai, alloi lene oxi..to sigouro einai oti exw tonous simeiwseis me analysi kai mixaniki pou prepei na diavasw an 8elw na perasw kati stin eksetastiki. >_>
Asxoloumai me ti mousiki kai tin texni genikotera. Akouw rock, punk, indie alla den menw mono s'auta.
Skeftomai na dialeksw kateu8unsi fysikou, gia na boresw argotera na asxoli8w me tis tilepikoinwnies.
To site auto ta spaei! To episimo tis semfe oute pou leitourgei.
Keep up the good work!
cya
Άβαταρ μέλους
timos_m
Δημοσιεύσεις: 1047
Εγγραφή: Παρ Δεκ 22, 2006 9:11 pm
Real Name: ΤΜ
Gender: Male
Τοποθεσία: Εδώ

Δημοσίευση από timos_m »

Ναι, γεια σας, με λένε Τίμο και πήρα μέρος στο παιχνίδι για την εμπειρία, αλλά άμα κάτσει και πάρω τα λεφτά δε θα με πείραζε. Ποιο παιχνίδι; Για τη ΣΕΜΦΕ λέω βέβαια! Τι, δεν είναι παιχνίδι; Καλά, ίσως.. Πάντως εγώ για την εμπειρία μπήκα, επειδή μου αρέσει η φυσική! Τώρα, αν καταφέρω και να την εφαρμόσω κάποια μέρα, καλά θα 'ναι. :)
     Είμαι στο 3ο έτος (το τελειώνω δλδ). Φυσικό εφαρμογών (αν δεν το καταλάβατε ακόμα). Στον ελεύθερο χρόνο μου, βγαίνω για καφέδες, ποτά, ξενύχτια και όλα τα συναφή. Όταν είμαι σπίτι ακούω για ατελείωτες ώρες μουσική, διαφόρων ειδών, προπαντός ηλεκτρονική και γενικά ασχολούμαι με το να καίγομαι χωρίς να κάνω τίποτα απολύτως στην ουσία, ειδικά σε περιόδους που ο χρόνος για κάψιμο είναι πολύς (όπως π.χ. στις εξεταστικές :lol:). Ξέρεις, κλασικά... Μένεις μέσα για να διαβάσεις και καλά, αλλά από όρεξη μηδέν, το pc μόνιμα αναμένο και ο διάολας, το ίντερνετ, εκεί, να προκαλεί...:P Έτσι, φτάνουμε στη γνωστή κατάσταση που επιστημονικά ονομάζεται: :sky:
     Αυτά για μένα, ξέρω πόσο χαρήκατε όλοι για τη γνωριμία (μπορεί να μην το ξέρετε ακόμα, αλλά αν το ψάξετε βαθιά μέσα σας, θα το δείτε και σεις πόσο χαρήκατε), τα υπόλοιπα στην ώρα τους (τα φυλάω για έκπληξη :P)
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: Τρί Ιουν 26, 2007 2:37 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

Καλησπέρα κι από μένα. Με λένε Γιάννη και είμαι καλά! Έτσι μου είπαν να λέω τουλάχιστον... Λοιπόν, είμαι στο πρώτο έτος και βαίνω αισίως στο δεύτερο, από Νοέμβριο.... Το αισίως είναι σχετικό γιατί...Βασικά έχω περάσει 1 μάθημα και δε νομίζω να περάσω πάνω από 3 συνολικά στο πρώτο έτος... Και να φανταστείτε ότι μπήκα με τη δεύτερη στη σχολή! Αγάπη για τη Φυσική βλέπετε... Στο τρίτο έτος μάλλον κατεύθυνση Μαθηματικού θα πάρω γιατί εχω μπανίσει ενα καλό μεταπτυχιακούλι... (Το οτι πρέπει να έχω πτυχίο με 9+ για να με πάρουν είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ!)...
     Πριν λίγο καιρό έκανα κάτι πολύ κακό! Τόλμησα να σκεφτώ να ξαναδώσω πανελλήνιες εξετάσεις... Ναι, για τρίτη(!) φορά. Αλλά ένας απόφοιτος της ΣΕΜΦΕ μου άλλαξε τα μυαλά. Ευτυχώς ή δυστυχώς, θα φανεί στο χειροκρότημα...
     Αυτή τη στιγμή κανονικά θα έπρεπε να διαβάζω Άλγεβρα ΙΙ και Ιστορία των Επιστημών αλλά μάλλον θα παιξω λίγο Football Manager 2007 (τρελό κάψιμο) και θα διαβάσω το βράδυ αφού πρώτα πάω να παίξω κάνα μπασκετάκι...
     Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σας αφήνω και πάω να φάω! Α! Τα συγχαρητήρια μου στο νέο αίμα της σχολής! Καλώς ορίσατε....!
Και μία φράση που ταιριάζει αρκετά: "Νέος...! Θα φας καλά...".
         
     Αυτά... Άντε και του χρόνου στην Πόλη!
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Δημοσιεύσεις: 2624
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 01, 2006 8:40 am
Real Name: Μάνος Ικάριος
Gender: Male
Facebook ID: Manos.Ikarios
Τοποθεσία: Παντού!

Δημοσίευση από Wizard »

Χμμμμ
Τελικά δεν είχα γράψει εδώ.
Είμαι ένας ταλαίπωρος ΣΕΜΦΕίτης που προσπαθεί να τελειώσει και ελπίζει να το κατορθώσει μέσα στο επόμενο έτος.
Το όνομά μου είναι Μάνος και δεν είμαι καθόλου καλά! Προσεύχομαι πλέον στο Θεό, τον Αλάχ και το Βούδα να τελειώσει αυτή η εξεταστική να ηρεμήσω!
Μπαίνω αισίως στο 7ο έτος της αγαπημένης μας σχολής έχοντας επιλέξει την κατεύθυνση Φυσικού με ροές Οπτοηλεκτρονική & Laser και Φυσική των Υλικών.

Αυτά τα ολίγα από εμένα. Σας αφήνω τώρα μήπως καταλάβω τίποτα από ήλεκτρο 2... Τα λέμε ;)
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
f_angel
Δημοσιεύσεις: 188
Εγγραφή: Παρ Ιαν 05, 2007 12:37 pm
Real Name: Βικούλα
Gender: Female
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Κάτω στον Πειραιά...

Δημοσίευση από f_angel »

Καλησπέρα και από μένα.. :lol:

f_angel όπου το f δε σημαίνει fucking (είχε καταντήσει σήριαλ αυτό το σύμφωνο οπότε είπα να το ξεκαθαρίσω.. ;) ), ή Βίκυ ή Βικούλα ή Wiki (για λίγους). Ελπίζω να προλάβω να δω τον εαυτό μου να αποφοιτεί από αυτό το ίδρυμα -με πτυχίο Μαθηματικού Εφαρμογών, ροές Στατιστικής και Μαθηματικών Πληροφορικής-, αν κ είναι λίγο νωρίς ακόμη καθ'ότι βαδίζω στο 3ο έτος και ήδη χρωστάω "τα μαλλιά της κεφαλής μου"..

Τους τελευταίους μήνες ο χρόνος μου μοιράζεται μεταξύ δουλειάς και διαβάσματος (το πρώτο λήγει όπου να ναι).. Στο σχεδόν ανύπαρκτο ελεύθερο χρόνο μου επιλέγω να κοιμάμαι και να χαλάω τα λεφτά που βγάζω όλη μέρα...!

Στη σχολή, ή θα βρίσκομαι σε κάποιο αμφιθέατρο ή θα είμαι στο κυλικείο να πίνω espresso ή στο στέκι να καπνίζω μανιωδώς..

Οι μουσικές μου επιλογές εξαρτώνται από τη διάθεσή μου..Σε στιγμές εκνευρισμού ή στενοχώριας στρέφομαι στις ροκ μπαλάντες, ενώ όταν "είμαι στα χαι μου" ακούω διαπασών ρεμπέτικα.. Έντονη συμπάθεια επίσης σε Πλούταρχο και Χατζηγιάννη (από τους "καινούριους").

Είμαι υπέρμαχος του κόκκινου κρασιού και του Johnie -με ελάχιστο πάγο!!!!-, χωρίς να αγνοώ την ύπαρξη των υπολοίπων αλκοολούχων..

Δε χανόμαστε.... :wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος f_angel την Κυρ Δεκ 23, 2007 6:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Respect my authoritah 8)
Άβαταρ μέλους
enaskanenas
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: Παρ Δεκ 01, 2006 6:30 pm
Real Name: Κώστας
Gender: Male
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Νίκαια
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από enaskanenas »

Hello everybody!!!

My name is Κώστας και βαίνω αισίως στο 3ο έτος (συμβολικό νούμερο με τα αποτελέσματα της εξεταστικής  :wink:  αχ..)

Όπως και η συνάδελφος και καλή μου φίλη Βικυ,ευελπιστώ να τελειώσω την αγαπημένη μας Σ.Ε.Μ.Φ.Ε ως Μαθηματικός Εφαρμογών (Στατιστική κ Πληροφορική).may god(?) help us...

Αγαπημένη μου ασχολία/'ερωτας/καψούρα είναι γενικά η μουσική και συγκεκριμένα η κιθάρα...
Ακούω rock,progressive,indie,funk,fusion και δεν λέμε όχι στα all time favorite ρεμπέτικα

τα υπόλοιπα τα λέμε εν καιρώ!!!

cu στη σχολή,αν μου έρθει έμπνευση να παρακολουθήσω φέτος,κλασικα κυλικείο,στέκι και Ροκ!

Αυτα.χάρηκα!!τα λεμε!!
hit me you can't hurt me
suck my kiss
kiss me please pervert me
stick with this
is she talking dirty?? :twisted:
tsop21
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: Παρ Φεβ 16, 2007 2:54 am
Real Name: George Tsopanidis
Gender: Male
Τοποθεσία: Athens

Δημοσίευση από tsop21 »

Giwrgos Tsopanidhs.
Bainw 4o etos pleon me kateu8unsh ma8hmatikou efarmogwn kai roes mhxanikhs, statistikhs.

ciao...
Άβαταρ μέλους
Benjamin Breeg
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: Πέμ Αύγ 30, 2007 1:56 am
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευση από Benjamin Breeg »

Είμαι η Σουζάνα, μπαίνω 4ο έτος φυσικό εφαρμογών και δε γουστάρω τη σεμφε γιατί κατά βάθος θέλω να γίνω αεροσυνοδός και κατά προτίμηση σε πτήσεις με κυβερνήτη τον Bruce Dickinson. Ακούω μουσική όλη μέρα για να ξεχνάω ότι χρωστάω τα κέρατά μου από μαθήματα, μ'αρέσουν τα Friday's γιατί έχουν χορταστικές μερίδες και λατρεύω τα dunkin donuts και το φυστικοβούτυρο. Έχω διαβάσει 3 φορές τον Κώδικα Ντα Βίντσι, 3 το Illuminati του Dan Brown και καμία τα μαθήματα της σχολής αλλά κάνω φανταστικά σκονάκια. Εύχομαι να πάρω σύντομα πτυχίο και η ΑΕΚ πρωτάθλημα και να μας δώσουν οι Τούρκοι πίσω την Πόλη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Forum & Portal”