ΦΣ και Εξεταστική

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
C0n
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: Τρί Οκτ 02, 2007 11:52 pm
Real Name: Κωνσταντίνος
Facebook ID: 0

Re: ΦΣ και Εξεταστική

Δημοσίευση από C0n »

ε χρειάζεται να γίνει συνέλευση για να κλείσει η σχολή. Αυτό θα ήταν ευχής έργον. Υπάρχουν, όμως και άλλοι, πολλοί τρόποι.
Σαφέστατα υπάρχουν. Απλώς είναι παράνομοι. Οπως για παράδειγμα, ο τρόπος που κλείσατε τη σχολή στις 15/6 μαζεύοντας υπογραφές ΜΗ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ από ΔΣ, και άρα να μην αποτελούν απόφαση του ΦΣ, κάτι όμως που στη συνέχεια, οι γκεμπελίσκοι σας το παρουσίασαν ώς απόφαση φοιτητικού συλλόγου στον πρόεδρο της σχολής, εγκλωβίζοντάς τον στο να κλείσει με δική του απόφαση η σχολή. Βέβαια, μέθοδοι υπάρχουν πολλές. Η Κνίτικη μέθοδος είναι μία!

*********************************************************. Η σχολή είναι κλειστή το διήμερο 28/29 και ΟΧΙ ΔΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΩΠΙΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. Χώνεψε το, πλέον αποτελείς μειοψηφία και καρκίνωμα στη σχολή.

Τά παμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antony07 την Πέμ Ιουν 23, 2011 11:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Απαγορεύονται οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί. Πρώτη και τελευταία προειδοποίηση!
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
otinanai
Δημοσιεύσεις: 1031
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 07, 2007 9:22 pm
Real Name: χμ..αλεξανδρος
Facebook ID: 0

Re: ΦΣ και Εξεταστική

Δημοσίευση από otinanai »

Η σχολή είναι κλειστή το διήμερο 28/29
ξερεις κατι ή υποθέτεις? ή κάτι άλλο? (δεν πολυκαταλαβα το συντακτικό της παραγραφου οποτε μπορει να καταλαβα λάθος)
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Άβαταρ μέλους
beep-beep
Δημοσιεύσεις: 126
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 07, 2006 10:50 pm

Re: ΦΣ και Εξεταστική

Δημοσίευση από beep-beep »

C0n έγραψε:ΟΧΙ ΔΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΩΠΙΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ
COn έφυγες απο την ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ???

Το αν κάποιος είναι πλειοψηφία ή μειοψηφία ή οτιδήποτε κρίνεται στην πραγματικότητα και στις διαδικασίες του συλλόγου και όχι σε φαντασιακές διαδικτυακές πλέιοψηφίες που σαρώνουν σε γκάλοπ, αλλα δεν υπάρχουν πουθενά!

Τέλως πάντων, λίγο προσοχή στους χαρακτηρισμούς (καρκίνωμα, ποιός είναι μειψηφία κλπ) ή τουλάχιστον όσοι τα λένε ας έχουν το θάρρος να τα πουν και επώνυμα στην σχολή και να πάψουν να είναι μάγκες του πληκτρολογίου.
To beep or not to beep?
Άβαταρ μέλους
C0n
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: Τρί Οκτ 02, 2007 11:52 pm
Real Name: Κωνσταντίνος
Facebook ID: 0

Re: ΦΣ και Εξεταστική

Δημοσίευση από C0n »

Είμαι από τους λίγους που γράφουν ενυπόγραφα σε αυτό το φόρουμ εδω και τέσσερα χρόνια (πράγμα που σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζεις τη συμμετοχη μου στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) και ίσως ο μόνος που έχω αποδείξει οτι αποτάσσομαι τη μαγκια του πληκτρολογίου, δεδομένου οτι αυτά που λέω εδω, τα έχω πεί και ώς ομιλητής σε Γενικές Συνελεύσεις. Εχεις εσυ το θάρρος της υπογραφής σου?

Συγχωρέστε με για το στόλισμα admins, δεν θα ξαναγίνει, απλώς το να ασελγεί κάποιος εις βάρος του καταστατικού της σχολής και μετα να κοκορεύεται για αυτό μου φάνηκε αρκετά εμετικό και έχασα για λίγο τον ειρμό μου.

Καρίμ με σημερινή απόφαση του ΔΣ ΣΕΜΦΕ δεν θα δωθούν τα μαθήματα Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 λόγω 48ωρης απεργίας. Αν θες, ρώτα τον κνίτη παραπάνω να σου πεί ποιοί υπέγραψαν στο χαρτί αυτό και ποιοί όχι, για να φανεί η αγωνιστικότητά τους, καθώς και ο σκοπός που εξυπηρετεί το thread αυτό και η περι ου ο λόγος συζήτηση, πάνω σε μια ειλημμένη απόφαση η οποία για τον rotriguez απλώς δεν συνάδει με τις επιταγές της μαμας Αλεκας.
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
incal
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 14, 2008 4:19 pm
Real Name: qwerty
Facebook ID: 0

Re: ΦΣ και Εξεταστική

Δημοσίευση από incal »

προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος?
δε θα παμε ολοι μαζι ενωμενοι συνταγμα το διημερο ????
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Δημοσιεύσεις: 566
Εγγραφή: Τρί Δεκ 16, 2008 3:23 pm
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Gender: Male
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: ΦΣ και Εξεταστική

Δημοσίευση από Georgrinder »

δεν θα παμε πουθενα και ποτε ολοι μαζι καπου εξαιτιας αυτου του μισους και του αλληλοσπαραγμου επρεπε να πεις......... :evil:
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
rontrigez
Δημοσιεύσεις: 681
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 21, 2006 3:32 pm

Re: ΦΣ και Εξεταστική

Δημοσίευση από rontrigez »

Για άλλη μια φορά οι ανεξάρτητοι δεξιοί βγάζουν το μένος και το μίσος τους με ωραία και όμορφα λόγια όπως διακρίνονται και από την ηθική τους. Φαίνεται οτι τη θεωρία των "μειασμάτων" - εδώ καρκινώματα- την έχουν βαθία μέσα στο μεδούλι τους και διαπερνά κάθε τους πολιτική άποψη.

Η πλάκα είναι οτι δεν έγραψα τπτ παραπάνω από το οτι εκτός από ΓΣ υπάρχουν κι άλλες μέθοδοι για να ληφθεί οποιουδήποτε είδους απόφαση, όπως ΔΣ, συλλογή υπογραφών κτλ. Ενοχλούνται οι ανεξάρτητοι δεξιοί. Χαχα.

Τι να κάνουμε. Στον ταξικό πόλεμο διαλέξατε στρατόπεδο. Ας αναλάβετε και τις ευθύνες σας. Η πλάκα είναι οτι ενώ έχω δηλώσει επεναλλειμένα οτι δεν αποτελώ μέλος της ΚΝΕ πολλοί με θεωρούν ως τέτοιο, γιατί ακριβώς νομίζουν στο υπέρλαμπρό μυαλό τους πως όποιος ιδεολογικοπολιτικά είναι κομμουνστής απαραίτητα είναι και μέλος της ΚΝΕ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”