Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 29/3/2011

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

do urden
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: Παρ Ιουν 25, 2010 2:45 am
Real Name: alex
Gender: Male
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 29/3/2011

Δημοσίευση από do urden »

ρε παιδια..σταματηστε να ασχοληστε με τετοια τυπακια..μακαρι οι φασιστες να γινουν περισσοτεροι να τους πετυχαινουμε και πιο ευκολα..επειδη τωρα κανουν και τις κοτες..
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Δημοσιεύσεις: 2741
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 17, 2007 2:35 pm
Real Name: Μαρία-Σοφία
Gender: Female
Facebook ID: 735434828
Τοποθεσία: Στα όνειρά μου
Επικοινωνία:

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 29/3/2011

Δημοσίευση από msl »

Όχι προσωπικές επιθέσεις/διαμάχες. Οι σχετικές δημοσιεύσεις διαγράφηκαν. Είναι η 2η φορά που καθαρίζω το topic. Τη 3η θα έχει λουκέτο ..
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
fakiris
Δημοσιεύσεις: 133
Εγγραφή: Παρ Ιαν 21, 2011 12:25 pm
Real Name: Pedro Almodovar
Gender: Male
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 29/3/2011

Δημοσίευση από fakiris »

@snodrion: Λαγωνικό μου εσύ... Με ξετρύπωσες!

Σημείωση πρώτη: snodrion = falgorn (O snodrion έκανε δημοσίευση 5 λεπτά μετά τον falgorn). Πρέπει να με πιστέψετε αυτό που σας λέω… ειμαι ενας κατατρεγμένος αριστερός κι αυτοί οι δύο είναι φασιστικά γουρούνια! :P

Σημείωση δευτερη: Όταν το θέμα ανάγεται στην ανούσια (και για μένα αδιάφορη) διαμάχη των αριστερών με τους επίδοξους κατακτητές της αγιας σοφιάς, τα επιχειρήματα και η λογική χάνουν την αξία τους. Μπορεί να σας συμφέρει να προσπαθείτε να το πηγαίνετε εκεί, αλλά για μένα και τον απλό κόσμο άλλο είναι το ζητούμενο, για το οποίο δεν βλέπω να λέτε και κάτι ουσιαστικό πέρα από π@π@ρίτσες του στυλ «είσαι ο φαραο» και να κάνετε την τσιγγολελέτα. Καταντάτε γελοίοι, σε περίπτωση που δεν το παίρνετε πρέφα. Πόσο μάλλον, ύστερα απο τους τελικούς πυγμαχίας και τις τελευταίες χαμένες πεμπτοπαρασκευές που ο «αγώνας» έχει καθιερώσει..

Λυπάμαι για τους διαχειριστές, που συνεχίζουν να κάνουν γερές πλάτες στα φερέφωνα των γενικών συνελεύσεων και του μπάχαλου που γίνεται εδώ και καιρό στη σχολή.
kwstas2010

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 29/3/2011

Δημοσίευση από kwstas2010 »

ειχα πει οτι δε θα ξαναγραψω αλλα καποια πραγματα με τσαντιζουν και δεν μπορω να μην απαντησω.

σορρυ ρε φιλε φακιρη αλλα λες και εσυ και οι αλλοι συνεχως για το μπαχαλο και κατηγορειτε συλληβδην ενα ολοκληρο κομμα. εγω αναρχικος ειμαι και στα α*****α μου τι λετε για τα ΕΑΑΚ αλλα δεν καταλαβαινετε οτι αυτο που λετε ειναι τραγικα αστοχο; με την ιδια λογικη θα επρεπε να θεωρεις ολους τους ελληνες ηλιθιους επειδη οι χρυσαυγιτες παιζουν ξυλο με τους απορους μεταναστες. με την ιδια λογικη θα επρεπε να θεωρεις ολους τους ολυμπιακους Μ@Λ@ΚΕΣ επειδη ο τοροσοδης παιζει ξυλο με τον μπασινα, κλπ τι χαζη λογικη ειναι αυτη;

ναι μαζι σας να καταργηθουν τα κομματα αλλα οχι για να γινουμε μαμουχαλοι αλλα για να κανουμε κατι καλυτερο: αυτοοργανωση και καταληψεις διαρκειας. αλλιως ειναι σα να λες "θελω ησυχια ταξη και ασφαλεια" και εγω θελω ησυχια αλλα οχι την ησυχια που κανει ενα φυτο που δεν επικοινωνει με το περιβαλλον και εγω θελω ταξη στα πραγματα μου αλλα οχι να τρωω ξυλο αν τυχον ξεχασω να βαλω ασφαλεια στο αυτοκινητο και εγω θελω να ειμαι ασφαλης σπιτι μου αλλα οχι να με ακολουθουν 5 γουρουνακια της ιντερπολ καθε φορα που παω στο λονδινο για να συναντησω φιλους και να συμμετασχω σε πορεια. μην μπερδευετε την εννοια της κοινωνικης ειρηνης με την μαλακοπιτουριαση. εσεις αυτο αντιπροσωπευετε. γι' αυτο 1000 φορες κομματα και ξανα κομματα παρα μαλακοπιτουριαση.

τωρα, για τις γσ και τις καταληψεις και τα ρεστα, αν εσενα σου αρεσει που ο μισθος του πατερα σου (ισως και της μητερας σου) εχει μειωθει κατα 20% και θα μειωθει αλλο τοσο, αν σου αρεσει να πληρωνεις για να σπουδασεις και να διαβασεις 30 βιβλια της προκοπης, αν γουσταρεις να υπαρχουν παντου καμερες για να ταυτοποιουν μονιμως τα στοιχεια μας και να μας φορτωνουν μετα με ψευτικα αποδεικτικα στοιχεια ωστε να εμφανιζομαστε ως τρομοκρατες, αν θες να πληρωνουμε 60000 ευρω για να κανουμε μια απλη εγχειρηση για κρεατακια σε ιδιωτικο νοσοκομειο, κλπ, κλπ τοτε τί να σου πω... εισαι κοινωνικα αναλγητος και τρομπας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas213 την Τετ Απρ 06, 2011 12:44 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Υβριστικές εκφράσεις
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri
Δημοσιεύσεις: 309
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 15, 2006 1:03 am
Real Name: nikolas?
Τοποθεσία: Kameni gi tis meta-ptyxiw xwras

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 29/3/2011

Δημοσίευση από nikolas_asteri »

Off Topic
Fakiri το κούρασες λίγο με τους διαχειριστές.
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Δημοσιεύσεις: 1531
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 28, 2006 8:03 pm
Real Name: Κωνσταντίνος
Gender: Male
Τοποθεσία: Zürich

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 29/3/2011

Δημοσίευση από kostas213 »

Κλειδώνεται λόγω των συνεχόμενων προσωπικών επιθέσεων.
There's no place like ::1
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”