Εντιμότητα & ΕΔΡΑ

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

lookfwd
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 28, 2006 4:56 am

Δημοσίευση από lookfwd »

Πάμε άλλο ένα post.

Είμαι χαρούμενος γιατί έχουμε αρχίσει να μιλάμε σε μία κοινή βάση.
drcypher έγραψε:Δεν με ενδιαφέρουν καν συνάδελφε. Ξέρω, θες να με πληγώσεις, αλλά δεν το λέω έτσι για πλάκα ότι είναι κωλοπρόγραμμα. Λυπάμαι εκείνους που θα προσπαθήσουν να βγάλουν άκρη όταν θα αρχίσει να σκάει. Και αν η δική μου δουλειά ήταν Ινδού, η δική σου ήταν Αλβανού. Αισθάνεσαι καλύτερα τώρα;
Συφωνώ και για άλλη μία φορά τονίζω ότι το λιγότερο είναι ο κώδικας. Αλλοιώνεις το νόημα. Ξαναδιάβασε το πρώτο post. Δεν είπα οτι ο κώδικάς σου ήταν Ινδού αντίθετα θεωρώ ότι είναι πολύ καλός γιατί εντοπίζει και λύνει αποτελεσματικά ένα πρόβλημα. Είπα ότι να βγει ένα αντίγραφο του site με ανεξάρτητο από τον δικό σου κώδικα είναι κάτι που μπορεί να το κάνει ένας σχετικά ανειδίκευτος με πολύ χαμηλό κόστος. Για άλλη μια φορά λοιπόν τονίζω ότι το λιγότερο είναι ο κώδικας. Το σημαντικό είναι να λύνεις ένα πρόβλημα και η διαφήμιση.
drcypher έγραψε:Δεν είπα ότι κλέψατε "Το πρόγραμμα". Είπα ότι παραβιάσατε σύστημα και κλέψατε αρχεία. Τόσον καιρό ζητάγανε root και δεν το δίναμε. Γιατί δεν τον χρειάζονταν. Εσύ είσαι μάγκας δηλ. που το παρέκαμψες;
Η δικιά μου δουλειά φυσικά ήταν Αλβανού. Συμφωνώ απόλυτα. Σιγά το πράγμα να αντιγράψεις 2 αρχεία από ένα δίσκο όταν έχεις φυσική πρόσβαση στον δίσκο. Σιγά την μαγκιά. Παρανοϊκό είναι ότι θεωρείς αυτό το πράγμα παραβίαση. Αν ζητούσαν root password βλακεία τους. Το password του account της Έδρας ήταν αρκετό και αν είχα αυτό θα μπορούσα πολύ πιό ανώδυνα να μεταφέρω το site της Έδρας στον καινούριο της server. Θεωρώ ότι αυτόν τον password έπρεπε να τον έχει η Έδρα.
Δηλ. αν μπεις στο σπίτι μου να πάρεις κάτι που ανήκει σε σένα ή στην ομάδα σου, έχεις το δικαίωμα να το κάνεις; Καταλαβαίνεις τι λες; Τι σου λέω το καταλαβαίνεις;
Θεωρώ πως ναι, εφόσον το σπίτι σου έχει μία πόρτα με username και password για εμένα και έναν ειδικό διάδρομο για να παίρνω εγώ νόμιμα τα πράγματά μου. Αν μου απαγορεύσεις να μπω στο σπίτι σου το οποίο έχουμε συμφωνήσει να χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο (και αν με το καλό υπήρχαν τα απαραίτητα συμφωνητικά) θα προχωρούσα δικαστικά. Στην περίπτωση αυτή το σπίτι σου βρισκόταν μέσα στο σπίτι μου, χρησιμοποιούσε την πρίζα μου και δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη ή συμφωνητικό ή οτιδήποτε που να προέβλεπε καταστάσεις αντιδικίας. Το λάθος είναι όλων.
Απλώς, την επόμενη φορά που θα κάνεις τον υπηρέτη, πρόσεξε σε ποιον το κάνεις... και προσπάθεισε να βρεις πιο εύστοχες αναλογίες.
Αυτό είναι το μόνο στο οποίο δεν νομίζω ότι είσαι σωστός. Από την αρχή με προσβάλεις λίγο ως πρόσωπο με διάφορες τέτοιες φράσεις και γι’αυτό το πήρα κάπως προσωπικά. Ναι, κάνω τον υπηρέτη και υπηρετώ την Έδρα όπως κι εσύ επί περίπου 3 χρόνια. Δεν έκανα χάρες σε κάποιο άτομο. Απόφαση της συνέλευσης (ή whatever) βοήθησα να υλοποιηθούν και το έχω κάνει όπως προείπα ανεξάρτητα με το ποιά είναι τα "ηγετικά πρόσωπα" κάθε εποχής.

Δεν ξέρω αν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.

Edited by O kanenas: Ακόμη μια επιθυμία ενός μέλους εκπληρώθηκε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lookfwd την Τρί Νοέμ 28, 2006 5:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Δημοσιεύσεις: 3246
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 05, 2006 3:26 pm
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Λοιπόν, όλοι γνωρίζουν ότι τέτοιου είδους συζητήσεις έχουν έναν συγκεκριμένο κύκλο μέχρι να φτάσουν στο τέλος τους.

Ξεκινάει η κουβέντα, γίνονται αντιπαραθέσεις, κανείς δεν παραδέχεται τίποτα, αρχίζει η κουβέντα να επαναλαμβάνεται και να κάνει κύκλους, μετά γίνεται όλο και πιο έντονη, μερικές φορές φτάνει σε σημείο να γίνεται προσβλητική κλπ κλπ μέχρι που στο τέλος κλειδώνεται.

Για να μην γίνει κι εδώ το ίδιο πράγμα, λέω να την κλειδώσω από τώρα. Δεν έχει κανένα νόημα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Δημοσιεύσεις: 2299
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 01, 2006 7:33 am
Real Name: Κώτσος Φίλ
Gender: Male
Τοποθεσία: Μπροστά στην οθόνη

Δημοσίευση από drcypher »

Παρεμπιπτόντως, για να ξέρετε τι γίνεται, τα links με ΟΛΑ τα αρχεία (και αυτά που κλέψατε) τα είχα από την αρχή ως links διαθέσιμα στην ΕΔΡΑ. Τα είχα ανενεργά επειδή μου το ζήτησε ο Αλμπάνης. Για να μην τα "κλέψει" κανένας. Προφανώς εννοούσε τους υπόλοιπους της ΕΔΡΑς που φοβάται ότι θα του πάρουν το κουμάντο της παράταξης. Αν έχει λίγη τσίπα απάνω του, και δεν είναι τόσο χέστης όσο φαίνεται, ας βγει να πει αν ήμουν συνεργάσιμος και αν ισχύουν οι παπάτζες που λέει τώρα... ποιος; Ο ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ! ΕΛΕΟΣ!

Ρωτήστε, λοιπόν, πρώτα τους καραγκιόζηδες που σας βάζουν λόγια, και μετά ελάτε να τα αναπαράγετε και κάνετε τους υπηρέτες τους. Και αναφέρομαι κυρίως στους πιο αδύναμους κρίκους ;)


Υ.Γ.: Δημήτρη, δεν έχω τίποτα μαζί σου. Τρεις φορές έχουμε βρεθεί όλες κι όλες, και ξέρεις ότι ήμουν πάντα φιλικά προδιατεθειμένος. Ξέρεις καλά ότι θα μπορούσατε να με ρωτήσετε. Όχι για το site. Για οτιδήποτε. Δεν χρειαζόταν να μου αρχίσεις τα μαθήματα περί Microsoft. Η ΕΔΡΑ δεν είναι Microsoft, και από την πρώτη στιγμή που σκέφτηκα να φύγω αποφάσισα ότι το site φτιάχτηκε για την ΕΔΡΑ.

Αντιθέτως, στην προσπάθειά τους να διώξουν τη Γεωργία το καλοκαίρι για να μη χάσουν "τον έλεγχο", οι Αλμπάνης και Κάραλης μου ζήτησαν να πάρω το site και να φύγω, και αυτοί να πάρουν το όνομα. Τότε το site ανήκε σε μένα; Σε αυτούς; Σε ποιον; Δεν έγινε γιατί πίστευα και πιστεύω ότι ανήκει στην ΕΔΡΑ. Πνευματικά και ηθικά. Αλλά δεν είναι αυτοί οι ΕΔΡΑ. Ουτε πνευματικά, ούτε ηθικά.

Δεν ξέρω πως "παίρνεις" ένα όνομα, αλλά αν θες να μιλήσουμε για ηθική και δεοντολογία, ρώτα τους κατά πόσο αυτά που είπαν είναι αληθή, και αν συμφωνούν με τους δικούς σου κανόνες.

Τσογλανιές και απατεωνιές για να κάνουν κουμάντο σε ποιον; Σε 10 φοιτητές που τους πίστεψαν. Για να το παίζουν δημιουργοί και κατασκευαστές. Και όταν διαφωνήσεις μαζί τους ξαφνικά να θεωρείσαι "επισκέπτης". Έτσι κάνανε για την Γεωργία τους τελευταίους μήνες, έτσι κάνανε τελικά και με εμάς.

Βγήκε μετά από 3 χρόνια να μου πει ότι τους 3 μήνες που δεν ήμουν στην παράταξη "καθόμουν στον καναπέ μου". ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ!

Με αυτούς τους ανθρώπους συνεργάστηκες. Τα υπόλοιπα, τώρα, είναι λόγια της πλώρης.

Κρίμα που χρειάστηκε να παίξεις αυτό το ρόλο. Είτε κάνοντας crack, είτε με live cd, παραβίασες μηχάνημα για κάτι που όπως ισχυρίζονται "θα μπορούσες να μου το είχες ζητήσει, να τα'χαμε βρει live". Και εσύ και οποιοσδήποτε.

Το λιγότερο που με ενδιαφέρει είναι να σε προσβάλω. Το θέμα είναι ότι η ΕΔΡΑ έχει προβλήματα, και αυτά τα προβλήματα έχουν ονοματεπώνυμα. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξεβρωμίσει, γιατί τη βλέπω σύντομα να ξεκληρίζεται.

Και πάλι κρίμα. Καλή σας μέρα.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
lookfwd
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 28, 2006 4:56 am

Εντιμότητα & ΕΔΡΑ 2

Δημοσίευση από lookfwd »

Κακό να lock-άρετε ένα forum και μετά να γίνονται και άλλα post.

Κι εγώ είμαι φιλικός μαζί σου και θα συνεχίσω να είμαι όταν συναντηθούμε από κοντά. Σιγά το θέμα που δημιουργήθηκε. Έχω βρεθεί ανάμεσα σε τρεις χειρότερα και πάλι είχαν λυθεί συναινετικά.
Ρωτήστε, λοιπόν, πρώτα τους καραγκιόζηδες που σας βάζουν λόγια, και μετά ελάτε να τα αναπαράγετε και κάνετε τους υπηρέτες τους. Και αναφέρομαι κυρίως στους πιο αδύναμους κρίκους... Με αυτούς τους ανθρώπους συνεργάστηκες. Τα υπόλοιπα, τώρα, είναι λόγια της πλώρης.
Πάλι με προσβάλεις λίγο θα έλεγα. Για άλλη μία φορά εγώ βοήθησα στην υλοποίηση των αποφάσεων της συνέλευσης (ή whatever) της Έδρας. Εγώ πραγματικά ανέλαβα τεχνικό ρόλο. Οι διαπραγματεύσεις είναι δουλειά άλλων.
Ξέρεις καλά ότι θα μπορούσατε να με ρωτήσετε.
Πραγματικά δεν το ξέρω αυτό. Λυπάμαι.
Δεν χρειαζόταν να μου αρχίσεις τα μαθήματα περί Microsoft...
Ήταν απλά μία απάντηση στην ερώτησή σου και νομίζω έγκυρη. Τα υπόλοιπα βρείτε τα με την Έδρα.

Καλή σας μέρα.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Δημοσιεύσεις: 2299
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 01, 2006 7:33 am
Real Name: Κώτσος Φίλ
Gender: Male
Τοποθεσία: Μπροστά στην οθόνη

Re: Εντιμότητα & ΕΔΡΑ 2

Δημοσίευση από drcypher »

lookfwd έγραψε:Κακό να lock-άρετε ένα forum και μετά να γίνονται και άλλα post.
Δικό μου λάθος, είχε κλειδωθεί την ώρα που απαντούσα και επειδή είμαι admin το δέχτηκε. Συγγνώμη και στην O kanenas και για τα προηγούμενα και γι' αυτό. Θα είναι το τελευταίο.
lookfwd έγραψε:Κι εγώ είμαι φιλικός μαζί σου και θα συνεχίσω να είμαι όταν συναντηθούμε από κοντά.
Χαίρομαι.
lookfwd έγραψε:Πάλι με προσβάλεις λίγο θα έλεγα.
Σε άλλον/ους αναφέρομαι. Το μήνυμα σίγουρα έχει ήδη ληφθεί από αυτούς που πρέπει ;)


Χαιρετώ.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”